måndag 29 april 2024

En dag till …

När söndagsmorgonen randades regnade det på fönstret vid boendet i Gällared några minuters bilväg från Ullared. Va ... har vi blivit lurade på vårvädret? Men någon halvtimma senare klarnade det upp och himlen blev blå. Solen jobbade på och det blev under dagen helt underbart väder med grader över 20. Ingen tvekan om att "pure nylon" gällde som tävlingsdress på långdistansen. 




Barnbarn #2 upprepade lördagens topplacering med ytterligare en triumf i den kuperade och tunglöpta terrängen. 


Sällskapet kände sig sugna på ytterligare lite shopping på GEKÅ:s så efter sen lunch införskaffades ytterligare en del prylar. Om de var av "nödvändighetskaraktär" är upp till respektive inköpare att avgöra. Några besvikna och ledsamma miner sågs dock inte.


Sammantaget har det varit en mycket härlig, innehållsrik och omväxlande helg. Skratten var många med många tillfällen till avslappnat snack. Lördagskvällen med vickning och spelet "0 till 100" satt fint.


Gunilla var inte med då hon på lördagen deltog i en tävlingsledarkurs för bridge. Det innebar att hon fick rata Ullaredsturen och nöja sig med bara en orientering under helgen. Det blev "Värst i Herrsta", en medeldistans med målet precis vid västerhavet. Hon passade då på att ta årets första bad/dopp utomhus så nu är det dags för min premiär ... kanske blir det idag?