söndag 5 maj 2024

Tre debuter …

Oj vilket vårväder som mötte oss under gårdagen i skogarna mellan Ulricehamn och Gällstad. Det började kyligt i Vänersborg men ju längre ifrån vi kom desto varmare blev det.


Oj vilket fint arrangemang som mötte oss och de närmare 500 andra vid gården Hässlet. Gällstadbygdens SOK levererade en kanontävling ... inkluderat allt. Det var exempelvis länge sedan vi efter loppet kunde njuta av en så härlig utedusch. 

Efter loppet drog vi mot  Borås men hann också med ett stopp i Gällstads outletbutiker. På något sätt märktes och kändes det att shoppingcentrat sett och haft sina bästa dagar.




Borås bjöd på härligt kvällsväder och vi njöt i solnedgången på en parkbänk innan vi drog till hotellsängen för att följa 10-Mila via sociala medier ... tre barnbarn deltog!

Gabriel debuterade nu som 15-åring i "riktiga" 10-Mila. Han sprang den sjunde sträckan och plockade 16 placeringar ... förmodligen nöjd. Liam debuterade som slutsträckslöpare i sitt andra 10-Mila och avancerade 12 placeringar ... förhoppningsvis också nöjd!

Mamma Emelie debuterade som förstasträckslöpare i nattens mörker i damernas tävling.