tisdag 16 augusti 2016

VM är igång ...

Flera års förberedelser ska nu genomföras och dömas av. Många är kontrollanterna som varit inblandade och synat och nagelfarit. Sannolikheten att något ska strula rejält är liten. Det tävlingsmässiga brukar fungerar. Det gör det på de flesta orienteringstävlingarna. Dock kan det vara så att allt runtomkring kan vara ovant typ mediaservice, tv-sändning, proffsig resultatredovisning osv. Men klubbarna i Bohuslän-Dal har jobbat hårt och intensivt så det är bara att hålla tummarna så att det blir en fullträff.


Det egna engagemanget har nu övergått från planering till verkställelse. I höstvackert väder hängdes kontrollerna ut på ovanstående karta. Detta inför en träning som förberedelse för medeldistans. Imorgon dyker deltagarna i WOC/SILVA Clinic. Ska bli spännande att möta dessa löpare och inte minst få en uppfattning vilken nivå man ligger på.
Och just nu mejlas det om att Chile-representanten är försenad och kommer till Landvetter först sent imorgon kväll. Så nu gäller det att klara ut hur resan till Strömstad ska fixas ... det gäller att vara flexibel och hitta lösningar!