onsdag 23 december 2015

Rickard lyfter ...

Efter två år om klubbtränare och löpare i VSK-dressen lämnar nu Rickard Börjesson Vänersborg. Nya utmaningar väntar. Klokt att han väljer att vidareutbilda sig på högskolenivå. Klokt att söka sig till en ny miljö för att vidareutveckla sig som elitlöpare. Det är viktigt och nödvändigt att finnas i ett gäng med många som hårdsatsar och detta i en klubb där det finns en uttalad och seriös elitsatsning och en proaktiv attityd och anda.


Vi kommer att sakna de välarrangerade och ambitiösa klubbträningarna. Vi kommer att sakna söndagarnas mejl med en sammanställning av den kommande veckans aktiviteter. Vi kommer att sakna segergesten på DM-stafetterna och en massa annat.

Som orienteringsskribent i TTELA kommer han vara saknad. Spridningsområdets bästa H 21:a. Vem axlar hans mantel? Kan bara konstatera att det är så viktigt med elitframgångar. Det skapar uppmärksamhet och intresse för orienteringsidrotten. Visst är det kul med veteraner som tävlar högt upp i åldrarna och reportage om ungdomars skogslekar men det är tävlingsprestationer på junior- och seniornivå som kittlar, inspirerar och har högt läsvärde. 

Lycka till Rickard med både studier och elitsatsning i Dalamiljö!