fredag 1 juni 2018

Helg på gång ...

Vänern överraskar denna försommar med riktigt varmt vatten. Igår blev det ett långt bad som omväxling till de "dopp" som annars brukar vara det vanliga. 





Nu laddar Vänersborg upp för festivalen Aqua Blå komande helg. Det lär bli riktigt drag när graderna är så många. Gissar att krögarna laddar upp med extra mycket drickbart.


Torsdagskväll är träningskväll vid Skidstugan. Först handlade det om utsättning av kontroller för ungdomsaktiviteter och sedan var det vuxenkurs. 

Där fortsätter vi med att nöta in baskunskaperna typ passa kartan och kompassriktningar. Nästa onsdag blir det tävlingsdebut för några i Edetdubbeln. Ska bli spännande att se utfallet och notera upplevelserna.


Under helgen bär det av till två orienteringstävlingar. Sprint står på programmet dels i Lundsbrunn men också på Skara Sommarland. Arrangörerna räknar med omkring 3000 starter på bad- och leklandet. I år lär i alla fall temperaturen vara behaglig i alla pooler till glädje för barnbarnen som tidigare huttrat sig igenom en dagsvistelse där.