tisdag 16 oktober 2018

Höstkoll ...

Idag blev det en tvåmilatur på cykeln längs skogsstigar och grusvägar för att kolla in hösten. Jo, den är definitivt här. De gröna löven är nu i minoritet. Istället är det rött, orange och gult som dominerar. 



Passerade Ursands Camping Resort där det bara för någon dryg månad sprudlade av liv. Nu var det så gott som folktomt förutom att några höll på att ”vinterställa” anläggningen.
Undrar emellanåt hur man får det att ekonomiskt gå ihop. Det är bara under några sommarmånader som verksamheten är igång. Kommer man få tillbaka alla investeringar som gjorts och görs?

Brittsommaren verkar gå mot sitt slut. Snart dags för handskar och mössa under hjälmen samt vindtät jacka. Mötte några som vandrade och det blev några minuters snack om allemansrätt och möjligheten att fritt få vara i skog och mark. Det tar man som självklart men det är definitivt ingen rättighet i många andra länder konstaterade vi.

Efter halvannan timma tillbaka utanför garageporten. Skitig cykel spolades av och rengjordes. Förhoppningsvis blir det ytterligare några cykelturer innan is, snö och kyla sätter stopp.