söndag 7 oktober 2018

Hemmaplan ...

Mycket orientering denna dag trots att det var tävlingsfritt. Under tidig förmiddag kollades det via internet på den avslutande sprinttävlingen i Världscupen. En bra sändning från Prag i Tjeckien. Har genom åren varit där många gångar och kände igen vyerna. Himla kul med blågult i topp både bland herrar som damer. Det kostade 6 € för att kolla men det är det värt. Men det handlar också om att ”stödja” den här typen av sändningar för att det ska bli en fortsättning.
Parallellt kollades resultaten från 25-mannakorten. Efter gårdagens topplopp av äldsta barnbarnet på den 23:e sträckan av 25-manna blev det idag platt fall. Han inledde med över tio minuters bom på första kontrollen. Inga trän får växa till himlen lär någon ha sagt. Kan ana att han redan nu vill ha revansch på Ljungskiles tävling nästa söndag. Seger blev det dock för yngste sonen som med god marginal vann H35.


Vid lunchtid bar det iväg till skogs i underbart härligt höstväder. Sprang i tävlingsterrängen för Vänersborgsdubbeln som arrangeras nästa lördag. Det blir riktigt fint och utmanande. Hoppas nu bara att vädergudarna inte ställer till det.