fredag 10 juli 2020

Späckad dag ...

Dagen började tidigt idag. Våra kära kajaker som inköptes för 22-23 år sedan såldes till en smäländsk spekulant. Dessa flytetyg har genom åren varit till mycket nöje men när vi sålde sommarhuset för några år sedan har de i stort bara förvarats. Var sak har sin tid och nu var tiden inne för att göra sig av med dem. Imorse bytte de ägare.

Under förmiddagen inspekterades även potatisodlingen som nu blommade. Återstår att vänta och se om det blir några knölar under blasten.





Dock blev det denna dag årets första skörd av blåbär. Detta tillsammans med yngste son och barnbarnen. Vi höll på så där lagom länge för att slippa höra nu-räcker-det. Hade gärna fortsatt någon timma till men genom åren har livets skola lärt den äldre generationen att avbryta i tid. Dock blev det ett antal liter som landat i frysen. Fler lär det kanske bli då tillgången verkade god.

Eftermiddagen ägnades åt frisbbeegolf och inmundigande av glass tillsammans med båda barnfamiljerna i den vackra Skräckleparken (oj vilket namn). Nu kan man med gott samvete göra fredag!