måndag 25 oktober 2021

Smålandstur …

Helgen bjöd på två tävlingar i Göteborg. Det brukar innebära riktigt tuff terräng och hårda banor. Göteborgsarrangemang brukar också innebära överraskningar typ långt från parkering, långt till start, begränsat med toaletter och liknande. Så också denna helg. Kändes skönt att inte behöva dra med en barnväg eller ännu värre tvingas att gå långt, långt med en treåring. Det var många småbarnsföräldrar som suckade högljutt denna dag.

Själva har vi blivit luttrade genom åren, man har liksom vant sig att det ska vara så när tävlingar är förlagda till rikets näststörsta stad.




Det var rejält tufft i Delsjöterrängen. Kilometertiderna blir drastiskt höga i den kuperade och många gånger svårlöpta terrängen. Det kändes i benen efter målgång på söndagen.


Sent på söndagseftermiddagen bar det av till Eksjö. I baksätet satt äldsta barnbarnet. Under dagarna två väntar tester och intervjuer för de som aspirerar att platsa på idrottsgymnasiet där. Förhoppningsvis kniper han en av de åtråvärda platserna för studier och träning under tre år med början i augusti 2022.