tisdag 21 december 2021

Bokslut …

Dödssynderna är åtta till antalet och inte sju som det ofta sägs:


Högmod 

Girighet 

Lust 

Avund 

Frosseri 

Vrede 

Lättja 

Kartsläng




Har naturligtvis under året gjort ett och annat övertramp fast när det gäller det sista har absolut ingen överträdelse gjorts. Alla årets orienteringskartor har sparats och vårdats enligt vedertagna regler. Det blev en ansenlig hög även detta år trots att tävlingssäsongen inte kom igång förrän halvåret närmade sig. 

Genomräkningen visar att 41 tävlingar har genomförts och 97 övriga orienteringar typ veteranrace, Veckans banor, nattcuper och liknande. Alltså sammantaget 138 löp och med ett snitt på kanske 10 kontroller blir det många glädjeögonblick. 

Till skillnad från tidigare år har det inte blivit en endaste utlandstävling, inte ens till något grannland. Huvudsakligen har det orienterats i närområdet som i Västergötland, Göteborg och Bohuslän. Under sommaren blev det några längre resor både norrut, med fina arrangemang i Idre och Sälen, samt söderut till Blekinge i härligt sommarväder. 


Det återstår ytterligare några dagar innan det blir 2022 så kanske, kanske blir det ytterligare något skogsspring innan nyårsklockorna klämtar.