måndag 6 november 2023

Snart avslut …

Karlstasolen sken inte när vi igår vaknade upp mitt i stan. Vi var ensamma i frukostmatsalen och på väggarna fanns många av Lerins konstverk. Han hade lånat ut dessa till hotellet som låg alldeles nära utställningshallen Sandgrund.


Efter frukost var det bara att packa ihop och dra iväg till arenan för dagens medeldistanstävling. Vi hade båda fått sen start och då blir det extra lång gångväg från parkeringen som "belöning/straff".

OK Tyr bjöd på ytterligare en välarrangerad tävling. Terrängen påminde mycket om den vi har i närheten av Vänersborg; flackt och detaljrikt. Dock betydligt mera lättframkomlig.

Bra banor där man bitvis kunde köra på över berghällarna men också småskurna partier där det verkligen gällde att vara superskärpt.




Vid eftersnacket vittnade många om att helgens tävlingar var avslut för året. Utbudet är synnerligen klent under resten av året. Men ett evenemang återstår; O-event i Borås med tre tävlingar nattsprint, downhill och zoorientering. Tre tävlingar där anmälningslistorna skvallrar om att det sammantaget handlar om 8000 starter. Detta huvudsakligen i ungdomsklasserna. Naturligtvis siktar vi att vara på plats med båda barnfamiljerna.