lördag 4 november 2023

Karlstadbesök …

I tidig morgondimma åkte vi norrut längs västra vänerkusten. Målet var Karlstad. En resa som fanns med i planerna för två-tre veckor sedan men så kom ett rejält snöoväder för några dagar sedan. 



Planen ändrades, det blir ingen tur till solstaden ... men så kom ett kraftigt regn under ett dygn och då spolades all snö bort. Planen ändrades igen, nu blir det orientering i dagarna två i ett snöfritt landskap.

På programmet idag en långdistans huvudsakligen i en terrängtyp som påminde om den som finns väster om Vänersborg, huvudsakligen flackt och detaljrikt.

Efter ett lopp i kylslaget väder skulle kulturupplevelserna få ett tillskott. Lars Lerins konstverk spanades in på Sandgrund - det tidigare danspalatset. En klart intressant rundvandring!



Det blev uppladdningen inför den sena lunchen som avnjöts tillsammans med orienteringskompisarna Gunnar och Nina från Munkedal/Uddevalla.
Imorgon väntar en kortdistans som för många blir säsongsfinal. Själva väljer vi dock att nästa helg avsluta med O-event i Borås.