fredag 12 juli 2019

Etapp 1 ...

På väg ner till Halland var det varmt. Graderna var över 25 och man förväntade sig en svettig inledningsetapp. Men, men molnen tornade upp sig, himlen blev blåsvart och dropparna kom. Dock blev det inte särskilt intensivt, huvudsakligen ett lätt regn. Terrängen var bitvis pinnig och bushig men ändå helt OK.



Över 2000 startande varav ett 30-tal från den egna klubben. Sommartävlingar brukar vara ett bra tillfälle att träffa vänner och bekanta från när och fjärran. Inledningsreplikerna är desamma år efter år typ hur löpformen är och svaren är också desamma typ ”inget vidare” och ”jag vill men kroppen säger nej”.

Denna helg blir det övernattning i ett av många boenden runt Ullared. Oj, så mycket kringverksamheten Gekås genererar och oj så många människor som spenderar ett antal semesterdagar här. Bilarna är fullastade med stora gula plastbagar som vittnar om att köplusten är stor. Imorgon efter den andra etappen planeras ett besök ... sannolikt investerar man då i något som man just nu inte har en aning om eller känner behov av.