fredag 26 juli 2019

Nästsista etappen ...

Ytterligare en etapp avverkad och även denna dag lyste solen het och detta riktigt ordentligt. Under den lååånnnngggaaa vägen till start blev det ett antal kortare samtal med både gamla och nya bekantskaper. Ett visst missnöje med olika delar av O-Ringen kunde skönjas typ bussningen, arena och banor. Kan till viss del hålla med även om det för egen del bara funkat bra. Är egentligen imponerad över hur allt ändå rullar på med tanke på tusenden och åter tusenden deltagare.





Det går aldrig att jämföra med det vanliga tävlingsutbudet där man på ett helt annat sätt kan säkerställa kvalité och inramning. På en O-Ringsetapp måste man kompromissa med många faktorer och då är det svårt att uppnå perfektion. Det handlar inte heller om någon mästerskaps- eller värdetävling och därför bör kraven egentligen vara måttfulla.

Imorgon väntar avslutningsetappen och då plötsligt och av någon anledning gäller inte längre "fri start" för de som valt dessa tävlingsklasser. Istället blir det jaktstart utifrån resultaten på de inledande fyra etapperna - märkligt!?!