onsdag 5 oktober 2022

Spruta #5 …

Idag har det tokregnat hela långa dagen. Det var längesedan tävlingsdressen var så genomblöt som efter dagens veteranrace i Trollhättan. Nu var graderna några och tio så det var skönt löpväder. Konstaterar dock att det har varit väldigt få gånger under årets orienteringar då det regnat.




Efter eftersnacket och fikat bar det iväg till Vårdcentralen för att boka tid för den femte anticovidsprutan. Hade räknat med att få en tid om tre-fyra veckor sådär men istället blev det vaccination omedelbums. Det kändes skönt att kunna bocka av detta på höstens att-göra-listan.


Imorgon ställs kosan mot Stockholm och detta via Tidaholm. Där anordnas under förmiddagen veteranorientering för skaraborgarna. Vi brukar då och då delta i deras torsdagslöp och det passar särskilt bra imorgon.


I huvudstaden väntar boende hos svägerskan, ett och annat restaurangbesök samt diverse kulturaktiviteter under några dagar. Dessutom arrangeras den sedvanliga 25-mannastafetten och detta år går tävlingen i skogarna öster om Flemingsbergs station.