söndag 26 maj 2024

Innehållsrikt …

I arla morgonstund bar det av till Borås tillsammans med svärdotter och barnbarn #2. Där väntade Unionsmatchen för junioren ... en tävling mellan de svenska västliga distrikten och de norska ostliga motsvarigheterna. För oss äldre stod en så kallad publiktävling till buds.

Det var underbart sommarväder vid Kransmossen dit arenan var förlagd. Kuperad, stigrik och detaljrik terräng bjöds det på. Lyckades göra ett nästan felfritt lopp och kunde inkassera nionde vinsten för i år.


Efter loppen drog vi hemåt fast barnbarnet stannade kvar då det idag står stafett på programmet. Medan Emelie rattade bilen mot Vänersborg kollade jag in World Cup i orientering samt VM-hockey i mobilen ... det blev också en liten tupplur skönt tillbakalutad.




Hann knappt ställa in bagen med tävlingskläderna innan det bar av igen. Nu handlade det om släktträff med start på Grästorps spökvandring. Vi gick genom mörka och slingrande korridorer och "uppvaktades" med mer eller mindre skräckinjagande upplevelser ... en kul grej och man imponerades så av alla kulisser och spökvarelser.





Kvällen avslutades med pizzaparty på äldsta barnfamiljens altan med söderläge. Solen värmde långt in på kvällen och bidrog till skön stämning, många skratt och härligt umgänge. Väl hemma igen tog det inte många minuter innan John Blund slog till!