onsdag 22 mars 2017

Årsdag ...

Idag fyller den yngste sonen år. Tiden har rusat iväg ... 37 år sedan han föddes i Vänersborg bara några hundra meter ifrån där vi nu bor. Det var tiden innan NÄL var byggt och då låg lasarettet mitt i stan.



Martin föddes dagen innan folkomröstningen om kärnkraft. Det fanns tre förslag som kallades Linje 1, Linje 2 och Linje 3. De olika linjerna motsvarade olika partigruppers syn, men alla innebar avveckling av kärnkraften, Linje 3 i snabb takt, de övriga senast då existerande eller under byggnad varande reaktorer tjänat ut. Linje 2 fick flest röster.

Han präglades naturligtvis av orientering och har hunnit avverka ett antal klubbar: OK Gipen, Tibro AIK, IF Hagen, OK Orion, Vänersborgs SK och nu OK Alehof.

Han har hunnit med att jobba i Houston, USA och nu är det Integra med säte i Göteborg som gäller. Företaget är specialiserade på byggprojektledning, byggnadskonstruktion, byggnadsfysik och brandskyddsprojektering. 

Han träffade toppentjejen Anni och de har fixat till två härliga barnbarn Alvin och Lova. Tänk vad det har hänt mycket sedan den 22 mars 1980!