onsdag 15 mars 2017

Flygväntan ...

Flygplatser är intressanta och genom åren har det blivit så många timmars utforskande av allt agerande och alla beteenden. Detta samtidigt som man vankar fram och tillbaka, kollar in klockutbudet med prislappar över 100.000:-, funderar över whiskyflaskans smak och värde, sneglar på de blinkade informationstavlorna och reflekterar över hur flertalet av butikerna överhuvudtaget kan överleva.



Dock saknas inrättningar som många sannolikt skulle utnyttja typ gym eller motionsrum. Frågan är inte om utan när det kommer. I ett tidevarv när det bara är så inne med rörelse, träning och hälsofokus borde det självklart finnas möjligheten att under någon timma kunna hyra träningsutstyr inklusive handduk och tvål. 

Resandes personliga handbagage har förändrats både vad gäller volym och vikt. Som orienterare reser man numera alltid med en omgång tävlingskläder inklusive skor samt kompass och SI-pinne i handbagaget. Det har varit tillräckligt med gånger man stått på startlinjen i främmande land med någon annans bleka klubbdress, lågskor, vridkompass typ planka och engångslinser med ovanlig styrka. Men, men, men hur länge till ska flygbolagen tolerera att man tar med sig mer och mer in i kabinen?