lördag 15 juni 2019

Etapp 2 och 3 ...

En lång lördag med två lopp. Det första i Helsingör under förmiddagen. Denna dag var danskarna snälla. Banorna var inte alls så svåra och utmanande som andra år. Alltså, en ganska så löpbetonad historia trots att den gick i skogsterräng. Efter loppet började molnen dra ihop sig och så kom regnet. Lunch intogs på en Kro och det var en evighets väntan innan rödspättan toppad med räkor sattes fram. Så äntrades färjan och där inköptes de obligatoriska ”flaken”.



Väl återkomna till hemlandet blev det knappa timmans vila medan åskan dundrade och regnet öste ner innan det var dags att bege sig till den tredje etappen dryga 15 kilometer söder om Helsingborg. Där väntade en mycket lättorienterad etapp i ett flackt bostadsområde. Oj, så löpbetonat det var!
Det var ett hungrigt gäng som satte sig runt middagsbordet när klockan passerat åtta. Det mesta försvann från faten innan resultat och dagens banor fick den sedvanliga genomgången och analysen. Imorgon väntar den sista etappen med samma tävlingscentrum som på lördagskvällen.