lördag 20 juni 2020

Repriser ...

Ena dagen är det si och den andra dagen är det likadant. Ja, så skulle man kunna rubricera de senaste dagarna. Mycket sol och blå himmel. Bad varenda dag med behagliga vattengrader. Orientering. Cykelturer.  


Vi deltog i grannklubben, Främmestads IK:s, poängorientering. Detta i härlig skogsterräng på banor lagda av Bengt-Åke. En helt underbar kväll och alltid trevligt att möta och träffa andra klubbar. Genom åren har många bekantskaper etablerats och det känns alltid lika trevligt att bli välkomnad med hälsningen: kul att ni kommit hit!




Sjöarna är inte många på Skaraslätten och efter loppet bar det hemåt igen. Barnbarnen meddelade att kvällsbad stod på programmet och då var det bara att sätta sig på cykeln under sen kvällstimma. Målet var Vassbotten. Det blev ett härligt dopp med solnedgången som magisk kuliss.


Midsommaraftonen randades och under tidig morgontimma kändes det att dagen skulle bli solig och het. Men innan något firande var aktuellt så gällde det att beta av det obligatoriska fredagsbestyret; städning ... den ena fredagen är det si och nästa fredag är det likadant!


Det blev en lång dag med utevistelse med både rörelse och vila. Dock inga svenska jordgubbar på menyn. Det kändes väl häftigt att pytsa upp 85 kronor för en liten ask "svenka gubar" som det stod på försäljarens skylt med spretig handstil.