måndag 16 augusti 2021

GM-förberedelser …

Söndagen gestaltade sig som lördagen. Orientering på förmiddagen och djupt nedsjunken i TV-soffan under många timmar under eftermiddagen. Det var spännande värre att följa WC-stafetterna i Idre. Vilka dramatiska bilder som levererades, vilka omkastningar och vilka uppgörelser. Det var bra TV-produktion även om GPS-inslagen kan och bör utvecklas för att bli tydligare och mera åskådarvänliga.




Tre barnbarn var på plats och efter TV-sändningen kändes det skönt att dra till Vänerkanten för dagens bad. Det var kallt i vattnet och kanske en förvarning och aning om att hösten är på ingång. 


Höstvardagen har infunnit sig men det blir ingen lugn lunk. Orienteringsutbudet är stort och med det också arrangemang av olika slag. Imorgon väntar en sprintträning för ungdomarna som ska springa Götalandsmästerskapen till helgen. Vi har ambitionen att skapa en träningsorientering som till stora delar påminner om den information arrangörerna meddelat inför tävlingen typ korsande banor i bitvis stigrik skogsterräng samt vägvalsrika stråk på asfalt i bebyggelse. Självfallet med snarlik banlängd och kartskala som väntar i Göteborg under fredagskvällen.