måndag 9 augusti 2021

Allt är inte över …

Det är mycket som är "över" nu. OS är avklarat. Sommarmånader med mycket idrott på TV som fotbolls-EM, orienterings-VM och naturligtvis Olympiska spelen är över. Semestern är över för många. Härlig sommarhetta och många soldagar verkar vara över. Svägerskans arbetssejour här i väst är också över. Hon har bott hos under sommarmånaderna och det har vekligen varit trivsamt men nu är det över. Ett drygt år med tävlingsrestriktioner verkar också vara över. Under sensommaren har verksamheten tagit fart igen och det lär bli hektiskt under hösten.


Det som inte verkar vara riktigt över är pandemin. Trots många vaccinerade verkar det som om att en ny våg är på väg. Förhoppningsvis är det bara en chimär. Men utvecklingen runt om i världen oroar och det lär förmodligen inte bli någon utlandstripp detta år.

Det som inte heller är över är konflikter, tvister och strider runt om i världen. Utvecklingen i bland annat Afghanistan är milt sagt mycket oroande.




Nu återgår det mesta sakta men säkert till någon form av normaltillstånd typ veteranorienteringar på onsdagar, bärplockning, regelbunden gymträning men också fortsatta dagliga bad i hav eller sjö. Barnbarn #2 har satt upp målet 150-dagar-i-ett-sträck och vi har hängt på. På fredag är halva betinget avklarat!