måndag 26 augusti 2024

Blött, blött …

Det tokregnade i Vänersborg på söndagsmorgonen när vi drog västerut till Tanum och Bohuslän-dals distriktsmästerskap i långdistans. Tävlingsterrängen var som förväntades; stark kupering, bitvis mycket svårframkomliga partier samt detaljrikt. Det var också rejält blött i skogen typ stigar som nästan var som bäckar.




Lyckades vinna H70-klassen men det blev ingen DM-medalj eftersom man då måste representera en klubb i distriktet. Arrangerande Kvillebyns SK levererade ett i allra högsta grad förstklassigt arrangemang. Ingen möda hade besparats vad gäller alla kringarrangemang.

Vädergudarna belönade också arrangörerna genom att bjuda på soligt och fint väder under tävlingstimmarna.


Efter loppet väntade det nästan obligatoriska besöket på "Sportshopen" när man är i Tanumstrakten. Utbudet av sportiga kläder och träningsskor är minst sagt stort. Dock investerade jag inte i något denna dag ... till Gunillas förvåning eller var det förnöjsamhet.


På väg hem kom meddelande om avstängda vägar ... det ymniga regnandet under nattens timmar hade lagt åkrar och några vägar under vatten. Det blev en lång omsväng innan vi kunde styra åt Vänersborg.