fredag 2 augusti 2024

Härlig dag …

Igår tillbringade jag en heldag själv med de tre äldsta barnbarnen. Gunilla hälsade på åldrig mor och missade därför både bad och en golfrunda. Det senare brydde hon sig förmodligen inte om.

Vi inledde med bad, hopp och häng på Saxenhov utanför Ljungskile där de salta böljorna mätte en bit över 20 grader. Många, många andra var där denna soliga och helt vindstilla torsdag.




Juniorerna fick välja lunchställe och det blev Laxbutiken i Ljungskile och som vanligt beställde de fish-and-chips. Efterrätten intogs i glassboden där man kan garnera det kalla med diverse smågodis. Har svårt att avgöra om det var glass-med-godis eller godis-med-glass som intogs.




Under sen eftermiddag var det så dags för en nio-håls-runda. Skönt att spela denna tid på dygnet då det inte är så många andra på plats som tidigare under dagen. Det blev en trevlig runda och det är så härligt att se och höra hur kusinerna peppar och uppmuntrar varandra. King-of-the-day blev Liam.


Timman närmade sig 21.00 och vi skyndade hemåt för att hinna kolla in Truls Möregårdh och hans match i OS-pingisen. Han grejade en semifinalplats ... härligt ... det blev en härlig avslutning på en härlig tillsammansdag.