lördag 3 augusti 2024

Hög spänning …

Handsvett, darr och maxad puls

drabbar den som möter Truls.


Läste detta hemsnickrade poem någonstans och det stämmer fullt ut. Konstaterar detta efter att under gårdagen via airpodsen lyssnat på radiosporten. Det var ryggläge på en strandmadrass på en klipphäll vid västerhavet. Solen sken, himlen var blå, graderna var många och vinden helt stilla. Vilken kämpainsats Truls gjorde i pingisens semifinal ... nu är kommande söndagseftermiddag vikt för pingisfokus.




Det var minst sagt spännande att lyssna på OS-sändningarna även om det inte alltid gick de blågulas väg. Ryttarnas lagtävling blev ett sammanbrott ... bara sjätte plats. Just denna lagtävling är en märklig konstruktion tycker jag ... att bara lägga ihop resultaten från tre individuella prestationer. Det görs inte inom andra individuella grenar typ diskus, judo eller luftgevärsskytte. Förmodligen ett sätt att skapa ytterligare en disciplin när kusarna ändå är på plats.


Denna helg bär det av till Kinnatrakten. Två tävlingar står på programmet, en medel- och en långdistans. De yngre barnbarnen tjuvstartade redan under gårdagskvällen med Ungdomens tiomila, de två äldre ansluter idag.