onsdag 21 augusti 2024

Ungefär som vanligt …

Mycket orienteringsfokus under gårdagen (typ den ena dagen är det si och den andra likadant). Förmiddagen ägnades åt banläggning framför datorn. Det var förberedelser inför tävlingsarrangemanget i början på oktober. Har tidigare kollat in terrängen för att få en uppfattning om framkomlighet och karaktär. Nu handlade det om bansträckningar och kontroller för de olika banorna. 


Under tidig eftermiddag blev det TV-soffan för att kolla in EM-stafetterna. Tycker att stafetter oftast är roligast att kolla in och det blev några timmar med spännande underhållning ... dramatik ... glädje ... tårar ... men "bara" silver och brons för de blågula. 




Detta gav inspiration att under kvällen delta i en träningsorientering tillsammans med löpare från grannklubbarna. Ett 50-tal deltagare mötte upp i terrängen runt Ursand Resort och detta i sensommarhärligt väder.


Efter en natts sömn är det nu bara att förbereda sig inför förmiddagens begivenhet; veteranorientering i skogarna öster om Ljungskile ... den ena dagen är det si och den andra likadant.