söndag 10 april 2016

Galakväll ...

Många timmar tillbringades under lördagskvällen i Vänersborgs arena som nu var isfri. Istället var lokalen festsmyckad med långbord, bildskärmar och annat som skapar galakväll.
Under kvällen hyllades och uppmärksammades olika insatser som gjorts av vänersborgare det gångna året. Det gällde både inom näringslivet och i den ideella sektorn. 
En delikat trerätters severades under kvällen och underhållningen gick inte för hackor. Nyblivna mellostjärnan Saraha rev av några häftiga låtar och Linda Bengtzing spelade ut hela sitt register.


Gunilla uppmärksammades för sina insatser med flyktingar. Hon fick ta emot tidningen TTELA:s integrationspris av chefsredaktören under folkets jubel. 
Prischecken på 20 000 kommer väl till pass då det är många gånger det behövs kronor när någon flykting exempelvis behöver en bussbiljett eller något annat för att klara av eller förgylla en del av den vardagliga spartanska tillvaron. 
Det var himla kul att hennes enträgna och engagerade insatser uppmärksammades på detta sätt. Många är timmarna och slitet med alltifrån att leda språkkurser till att fixa en barnvagn till en nyfödd eller förhandla fram billiga inträden till gym och simhallar.