onsdag 17 januari 2018

Intryck ...

Den kära skogssporten hade fem nomineringar till Idrottsgalan. Dock räckte ingen prestation ända fram enligt omröstningen bland Idrottsakademins medlemmar. 
Tove Alexandersson kan inte leverera mer än hon gjorde 2017. Konkurrensen i år var riktigt tuff. Det krävs förmodligen ytterligare ett framgångsrikt år samtidigt som andra mediaspektakulära idrotter har ett mellanår. Så det är bara att komma igen.




Under många år var jag på plats i Globen och galan. Detta i rollen som "tjänsteman" på RF/SISU. De senaste sex åren har dock TV:n varit ingången. Årets gala var i stort de tidigare lik, en "lagom" tillställning. Dock kan jag notera den "föråldring" som sker bland deltagarna runt bankettborden. Samling, Ravelli, Waldner, Brolin med flera i all ära men de börjar bli gammgubbar!
Årets upplaga hade ett lagom tempo där olika inslag, presentationer och tal gavs utrymme utan att konfrencieren behövde hetsa på. Som vanligt fick Svenska Spel gratis reklamplats tack vare att många slantar tillfaller idrottsrörelsen.

Ytterligare några dagar lär diskussionen pågå i sportspalterna om rätt vinnare vann. Men om några vecka tynar samtalen bort och då brukar man knappt minnas vem som vann vad.