onsdag 23 september 2020

Två löp ...

Veckan har inletts med två orienteringslöp. I måndags handlade det om företaget GKN:s sedvanliga arrangemang. Detta alldeles i närheten av Vänersborg i en liten "skogsenklav" mellan motorvägarna. Ett läckert och omväxlande terrängområde som sällan utnyttjas. Huvuddelen av deltagarna jobbar på företaget men även lite annat "löst" folk brukar delta under den sena eftermiddagen.




Onsdagsförmiddagen var avsatt för veteranorientering med Trollhättans SOK som arrangör. Ett 75-tal mötte upp i den flacka och detaljrika skogen mellan Trollhättan och Sjuntorp. Det handlade om kul och omväxlande banor med både lättlöpta stråk och partier med mycket utmanande orientering. 

Höstsolen lyste behagligt och flertalet dröjde sig kvar efter loppet för eftersnack och detta naturligtvis på behörigt avstånd från varandra. Det konstaterades med ödmjukhet vilken ynnest det är att vara orienterare i dessa pandemitider. Med små åtgärder kan arrangemang anpassas så att det inte blir någon trängsel och att avstånd till andra kan hållas.