onsdag 30 mars 2022

Vintrigt …

Gårdagen var lite småkylig men det hindrade inte att färden under sen eftermiddag ställdes till Uddevalla för tisdagsorientering. Komna bara några kilometer utanför Vänersborg noterades ett tunt snötäcke. Det tunna blev efterhand tjockare och tjockare och då vi närmade oss Uddevalla handlade det om ett vinterlandskap.




Men det var bara att bita ihop när det var startdax och ge sig ut i skogen med det decimetertjocka snötäcket. Ännu tuffare blev det då det handlade om ett pinnigt/bushigt/risigt område där banorna drog fram. Det var mycket kliva, pulsa och trampa - bra träning för både kroppen och pannbenet men inget direkt njutbart träningspass.

Dock skönt att vi inte hade tagit med oss några nybörjare eller yngre förmågor. Tror knappast att omständigheterna skulle varit kittlande och lockande vare sig för stunden eller mera långsiktigt.


Det kylslagna träningspasset fick fungera som förberedelse inför kvällens begivenhet: VM-kval i fotboll och det var vinna eller försvinna som gällde. Det blev trist nog det senare vilket innebär ett VM utan Sverige och ett tråkigt fotbollsår 2022.