söndag 10 april 2022

Lugn helg …


Plötsligt slog den bara till ... förkylningen! Vad är nu detta var frågan ... var kan jag ha dragit på mig något virus ... försöker fortfarande hålla avstånd och undvika närkontakt i den mån det är möjligt. Men ... återstår nu bara att växla ner och hålla sig i stillhet ... ingen träning och ingen orientering! Tog för säkerhets skull ett covidtest men det visade negativt så diagnosen är en vanlig bonnförkylning! Trist när det nu är många påsktävlingar på gång.


Det blev således ingen orientering denna helg. Ägnade istället tid åt att planera och strukturera banläggningsarbetet inför höstens tävlingsarrangemang. Två team kommer att jobba med detta med en blandning av erfarna gubbar och mindre erfarna juniorer. 


När Gunilla kom hem från tävlingen utanför Falköping kunde hon meddela att det var tur att jag inte var med ... du hade bara gnällt och suckat! Det visade sig att terrängen på en utlöpa av Mösseberg var allt annat än bra, typ pinnigt och svårframkomligt. Dessutom täcktes marken av ett nästan decimetertjockt snötäcke. Inga höjdarförutsättningar precis men det måste ändå tillstås att jag hellre föredrar skitterräng än förkylningsnäsa!