lördag 2 april 2022

Toppendag…

I skuggan av det fruktansvärda kriget i Ukraina hade vi själva en härlig dag tillsammans med barn och barnbarn i Hogdal och Strömstad. En skön men lite småkylig dag i kuperad och detaljrik bohusterräng. Bra banor, bra karta och fina arrangemang bjöds vi på av Idefjordens SK.



Äldsta barnbarnet rehabiliterar sig nu efter knäoperationen i onsdags. Förhoppningsvis är han snart på banan igen. Idag fick han agera påhejare vilket räckte till seger för lillebror och mamma Emelie.
Efter tävlingen shoppades det loss på Nordby köpcenter och av kassarna att döma var skor av olika slag värda att investera i denna lördag. 

Vi checkade under sen eftermiddag in på Hotell Laholmen mitt i Strömstad och när mörkret sänkte sig över hamnen intogs en suveränt god middag på den turkiska restaurangen Orient. Stället rekommenderas verkligen … kanongod mat och suverän service.

Tillbaka på hotellet kollade vi på TV in ”Hela Sverige skramlar”. En så behjärtansvärd sak med målet att samla in pengar till Ukrainas lidande befolkning. Detta samtidigt som hatet, indignationen och avskyn växer sig ännu starkare mot Putin och hans lismande  underhuggare.