onsdag 1 februari 2023

Återbesök …

En sanslöst häftig dag som inleddes på cykelsadeln längs strandkanten. Solen stod högt upp på himlen och graderna värmde, det var över 30. 



Vi fortsatte på strandvägen och plötsligt kände jag igen mig. Här har jag varit förut! Letade i bloggen och i december 2011 sprang vi orientering i bebyggelsen och i mangoplantaget. Kunde även kolla in kartan som jag då laddade upp. Passade på att besöka kontroll #14 igen, stigkröken.



Så väntade bad i varma vågor och sedan fruktbuffé under palmerna. Gunilla har återhämtat sig efter att ha tömt maginnehållet från två håll. Förmodligen var det något onyttigt som fanns i grönsalladen till middagen häromkvällen.



Dagen idag var lika underbar som för ett drygt decennium sedan. Skrev då: Puerto Carrillo - ett paradis ... den hittills finaste badstranden med härliga och varma vågor. Massor av djur i skogen och alldeles intill starten för dagens tävling fanns några krokodiler i tremetersklassen - det var mäktigt! I skogsområdena huserade nyfikna apor. Terrängen idag av två delar; stadsbebygglse och så hedliknande områden med mangoplanteringar och detta alldeles i kanten av Stilla Havet. Många värmegrader och solen jobbade på.