måndag 6 februari 2023

Wow -dag …

Redan innan solen stigit upp på söndagsmorgonen var vi iväg för att hinna med färjan. Med lite sorglig känsla lämnade vi det helt underbara boendet i djungeln. 
Frukost intogs på båten i form av en sandwich och kaffe. Det var en bra uppladdning inför dagens otroliga naturupplevelse. 



Från bron över Rio Grande de Tarcoles tittade vi ner på många mäktiga krokodiler - en helt otroligt syn! Har sett "cros" förut på Kuba, i Australien och på en del andra håll i världen men dagens upplevelse var något utöver det vanliga!



Efter detta bar det iväg på hojarna genom en plantage där man utvinner palmolja. Det var en färd på gropiga och dammiga vägar. Då och då korsades en flod och där passade lokalbefolkningen på att svalka sig ... jo det var krokodilfritt!



Lunchen intogs mitt ute i bushen och som vanligt satt det gott med det tacopräglade utbudet. Det var svettigt värre då graderna drog upp mot 35 även denna dag. 

Tidig uppstigning och många upplevelser gör att man blir trött, trött men fullständigt upprymd av alla intryck - wow vilken resa!!!