torsdag 28 december 2023

Utbyggt …

Wow ... vilket förmiddagsväder det bjöds på igår, några minusgrader, vindstilla, knallblå himmel och solen flödade från sin låga position. Det blev en långpromenad och detta på glashalt underlag, utan dubbskor hade det inte varit möjligt. Men lämnade man gångstråken var det betydligt lättare att förflytta sig inne i skogsdungarna.




Vi passerade hamnkanalen där läcker is lagt sig ... tänk om det kunde vara snöfritt och ett par dygn till med kyla då skulle långfärdsgrillorna få göra tjänst. Någon hade roat sig med att kolla bärigheten med en kundvagn ... den höll men hur blir det med vagnens framtida öde?




På kvällen blev det en tur till gymmet som nu har utökats med en avdelning. Löparbanor som kantades av nya träningsredskap med behaglig ljussättning - läckert! Tanken är bland annat att föreningar ska kunna hyra in sig för några träningspass.


Gårdagens förhoppningar om skridskoisar i närtid förbyttes under natten … det blir inget då ett knappt decimetertjockt snölager lagt sig och senare idag förväntas plusgrader och regn - suck! Kundvagnen lär nog sjunka till hamnkanalens botten.