fredag 4 augusti 2017

Gym och bad ...

Snart helg igen och då väntar två orienteringar söder om Tranemo i samband med ungdomens 10-mila. Under veckan har det varit orienteringsfritt. Istället har det blivit fyra pass på gymmet.  Två med spinning under ledning av Sandra som verkligen kör hårt samt två cirkelträningar där många muskler fått sig en omgång. Efter varje pass bar det iväg med cykel för bad i Vänerns böljor. En dag med behagliga 22 grader och övriga tillfällen en bit under 20 ... brrr! Gunilla har gett sig tusan på att det är bad varje dag som gäller så det är bara att bita ihop och vara tapper. Men ... faktum är att det känns riktigt skönt efter doppen så plågan är inte så stor.


Under fredagseftermiddagen blev det en timma framför TV:n där HD12-stafetten på U-10-mila streamades. 25:a blev placeringen för VSK med två barnbarn i laget.
Fotbolls-EM har naturligtvis också kollats in under veckan och bara så trist att Sverige inte fått till det. Allt verkade ju så bra i förhandssnacket och av alla förstå-sig-påares kommentarer. 
Tröst har istället sökts på sim-VM och Sara Sjöström levererar verkligen. Imponerande! Och nu väntar friidrotts-VM. Utbudet av högklassig idrott är verkligen stort dessa sommarmånader.