onsdag 18 april 2018

Onsdag igen ...

Veteranorientering och denna gång i Ljungskile med Skarsjövallen som utgångspunkt. Knappt hundra daglediga på plats i kyligt vårväder ... när kommer värmen så att man kan springa med kortärmat typ  "pure nylon"?



Banorna var snälla även om det fanns en brutalbacke som skulle forceras. Flera sträckningar i bebyggelse men det känns lite som fel tid nu när barmarken är ett faktum. 
I vintras när det var Vinterrace på samma ställe då gick banorna i storskogen med rejält snödjup och det var både kallt och isvindar. Lite underligt kan tyckas.


Men inga ledsna miner för det och kaffet brukar smaka gott även när man har buff på huvudet och tjockjackan påtagen.

Det är många arrangemang på gång just nu. Gårdagskvällen ägnades åt 10-milaträning vid Skidstugan i Vänersborg. Inget eget deltagande utan det handlade om kontrollintagning efter racet. Tog de som låg stignära och kunde därför utnyttja mountainbiken. Den blev rejält fullastad med ställningar, skärmar och fickorna var packade med SI-enheter.

Oj, så mycket tid det läggs ner på arrangemang. Det är inte gjort i en handvändning. Det är så mycket som måste fixas och iordningsställas. Heder, mycket sådan till de som lägger banor och sköter allt administrativt. Ibland undrar man om inte arrangemang skulle tjäna på mer samordning ...