tisdag 3 april 2018

Tillbakablick ...

Påsken är över. Den blev till glädje för många tävlingssugna orienterare. Alla fem planerade arrangemang här i väst kunde genomföras. Arrangörerna fick slita hårt då snö, kyla och is försvårade det mesta. Men det blev höjdartävlingar som vann mångas gillande. Vädergudarna belönade insatserna genom att inte ställa till med nederbörd och mörka moln. Istället strålade solen och löptemperaturen var behaglig.




Lokaltidningen TTELA har en positiv inställning till orientering. Man lämnar generöst med utrymme för reportage, resultat och foton. Det blir flera sidor efter en påskhelg med fem tävlingar. Tidningen har också en nätupplaga:




Dock saknas det lokala inslaget i elitklasserna. För tillfället finns det ingen som har rollen. Förhoppningsvis finns han eller hon nu i ungdomsklasserna och bidar sin tid. Med all respekt och all beundran för veteraner och annat "gammfolk" som presterar i sina respektive klasser men det skulle bara vara så bra för orienteringssporten i tvåstadsområdet med en men gärna flera fixstjärnor.