lördag 28 juli 2018

Avslut ...

O-Ringen är avslutat. Kul att se att tre av klubbens yngsta förmågor hamnade bland de tio bästa i sina respektive klasser. 

Äldsta barnbarnet kom åtta i den 180 löpare stora H12-klassen. Bra placering men inte orienteringstekniskt bra reflekterar han självkritiskt. Tre etapper var riktigt bra men på två tappades för mycket tid. Slarv med riktningen var orsaken ... måste tänka på det!

Tvillingsystrarna Enbom har alltid tuffa inbördes uppgörelser och slutfacit i Örnsköldsvik blev nia och tia. Starkt gjort och en imponerande jämnhet. Alltid roligt att se deras intensiva tävlingsiver.




Har dagligen fått mobilrapporter från barnbarnet och gårdagens samtal handlade mer om nästa tävling än om slutfacit för årets O-Ringen. Bara att konstatera att tävlingar och resultat snabbt blir historia. Nu är inriktningen ungdomens 10-mila som avgörs nästa helg strax utanför Götene. Härligt att få ta del av lusten och längtan till nya tävlingar och nya tag.


Som radskrivare i lokaltidningen har jag "ledigt" på O-Ringen. De anställda på sportredaktionen måste prioritera sina bevakningar och har årligen valt O-Ringen bland det stora utbudet av orienteringstävlingar. Det har blivit många sidor under den gångna veckan. Bra, bra!