tisdag 3 juli 2018

Hemåt ...

Så bar det hemåt igen efter intensiva dagar i Barcelona och Andorra. Otrolig tur med vädret som visade sig från sin bästa sida varenda dag. Skönt med både storstadsupplevelser och orörd natur. Kul med stort ressällskap i olika åldrar med olika intressen.

Fascinerande att följa olika företeelser. Har tidigare konstaterat vilka stora förändringar som sker inom flyget. Priserna har dumpats men istället får man betala för fler och fler detaljer som exempelvis bagage och extra benutrymme. Nu serveras inte heller ett glas vatten utan det kostar naturligtvis. Kanske kommer även toalettbesök debiteras i framtiden.
Stolsfickorna tas också bort för att benen ska få plats.

Förstår hela tanken och resonemanget. Man ska betala för det man vill ha! En god tanke men biljettbeställninen blir komplicerad med alla rutor som ska kryssas i eller inte. Strul blir det också när något fallerar.

Undrar ibland hur utvecklingsarbetet tillgår. Är det någon central enhet som styr eller håller varje bolag själva på med effektiviseringsarbete.

En detaljfundering; när ska den lilla knappen avsedd för att hänga kappan eller jackan tas bort. Den måste vara helt onödig. Har aldrig sett någon använda den och förklaringen är enkel. Man skulle inte få plats!