onsdag 27 maj 2020

Inventering ...

Gårdagen var en dag på cykeln och i skogen i det solbehagliga vädret. Målet var att kolla upp statusen på en av klubbens äldre kartor. Det är några år sedan området användes i tränings- och tävlingssammanhang. Ett skäl till detta var skogsavverkning vilket orsakade massor av bush och ris på marken. Bitvis var det riktigt vidrigt att ta sig fram. Men det var för några år sedan. Gårdagens inspektion utföll till belåtenhet. Området har ändrat karaktär och var nu betydligt gästvänligare.




Hann med att göra några smärre korrigeringar av kartan. Några timmar till så kommer det att bli ett intressant och utmanande terrängparti för både träning och tävling. Det lär nog bli ett arrangemang typ Veckans bana senare i sommar.

Så märkligt tillvaron har gestaltat sig. Har tidigare inte varit så begeistrad av kartritning men denna vår har det blivit en hel del timmar dels i terrängen men också framför datorn. Dock handlar det bara om uppdatering och revidering så det är egentligen en ganska så banal syssla... men det är alltid skönt att kunna dra till skogs och kombinera detta med någon form av syssla.