söndag 26 februari 2017

Bara sport ...

Sportutbudet var stort under lördagen. Inledning med Damvasan och VM-skidor på TV. Sedan var det liveidrott på elitnivå i Vänersborg; Svenska Cupen i fotboll och hemmalaget spelade 2-2 mot IFK Norrköping. Imponerande!
Fortsättning under tidig eftermiddag med herrarnas VM-skidor och därefter var det liveidrott igen. Andra omgången av bandyns kvartsfinal och ytterligare ett förnedrande nederlag för stadens stolthet IFK. Illa illa!


Nu blev det bara TV-idrotten som kollades in. Inte riktigt läge att sätta sig på utomhusläktaren och kolla på fotboll i det kylslagna vädret. Inte heller någon bandykoll trots toppmatch och storpublik. Det här med bandy är ju så där lagom kul att kolla på. Istället blev det halvannan timma på gymmet. Det var ganska så ensamt där men skön uppvärmning inför dagens icke idrottsrelaterade aktivitet; fjärde omgången av mello tillsammans med barn och barnbarn. En höjdarkväll!

Rejält med snöfall på vägen hem. Ymnigt snöfall och tankar om morgondagens Vinterrace. Är det spårsnö som blir aktuellt?