lördag 29 juli 2017

Höjdarvecka ...

O-Ringen är över för i år. Tur med vädret som gör allt så mycket lättare. Sol och badvarmt så gott som varje dag. Helhetsintrycket är att det var en toppenvecka även om tävlingen är förknippad med en hel del gå-stå-köa.


Suveränt att bo och vara tillsammans med barn och barnbarn. Visst blir det då och då tjuriga miner, gråt och tandagnisslan men det går över. Cykelturerna till C-orten med all packning fungerade smärtfritt och var ett skönt sätt att komma igång dagligen.

Arrangemangen var av toppklass med närhet till det mesta. Terrängområdena var helt klart valda med omsorg. Kul och varierande orientering!

O-Ringen fångar in och tillgodoser de flesta inriktningar. För en del är det en av årets viktigaste tävlingar medan det för andra har semesterprägel. Några väljer kortare banor i jämförelse med vad man brukar bara för att kunna anpassa sig till familjens behov och önskemål. Utbudet av klasser och upplägg är stort. Man kan mer och mer skapa ett eget upplägg vilket sannolikt är viktigt för att säkerställa O-Ringens attraktivitet. Värmlänningarna kan vara stolta över sitt arrangemang!