fredag 14 juli 2017

OL i Ullared ...

Fredagen inleddes med att följa junior-VM och kampen om långdistansmedaljerna. Återigen Olli Ojanah från värdnationen och schweiziskan Simona Aebersold överst på prispallen. Så otroligt, otroligt imponerande!
Sedan bar det iväg till Ullared och första etappen av Hallands tredagars. Det var några år sedan sist. Har avstått på grund av halvtaskiga arrangemang men nu var det dags igen. Förmiddagens sommarväder växlade till regn och det kände man igen sedan tidigare upplagor av tävlingen.




En kul medeldistans som inledning. Dock över minutens tidstapp på en av avslutningskontrollerna; en halvskum brantfot i ett bushigt område och jag var inte ensam om misstaget.
Så till hotellboendet i Ullared. Ett nyöppnat sådant i en tidigare lagerlokal (?) och det var tur att bokning gjordes i någorlunda god tid. Nu var det fullbelagt till bristningsgränsen. 
En del av ressällskapet passade på att göra en snabbkoll på Gekås inför lördagseftermiddagens shoppingtur. Kanske blir det inköp av något man inte visste att man behövde.