tisdag 11 juli 2017

Pust ...

På hemmaplan igen efter intensiva och kul dagar på toppen av Danmark. Det behövs lite återhämtning efter tävlingshelger där dagarna fylls med massor av andra aktiviteter förutom orientering. Det behövs några pusta-ut-dagar!
Tvättmaskinen går varm och torktumlaren får jobba på. Kommande helg bär det iväg igen och denna gång är Ullared målet. Där väntar Hallands tredagars och förmodligen en del shoppingrundor på Gekås.

Dagens fysiska beting var cirkelträning på gymmet under ledning av en gästinstruktör. Susanne, som tävlar i boxning och MMA, ledde ett pass som hette duga. Många boxningsrelaterade övningar som ledde till hängande och darriga armar. 


Under sen eftermiddag bar det iväg till Hunneberg där en träningsorientering väntade. Äldsta barnbarnet behövde bilskjuts men det blev inget eget lopp. Har sprungit i samma område flera gånger genom åren och därför känns det inte så lockande och aktuellt. Har märkt att jag de senaste åren blivit alltmer kräsen. Gillar helt enkelt inte att springa i kända och välbekanta områden. Det krävs numera lite utmaningar för att trigga orienteringsnerven!