torsdag 26 oktober 2017

500-jubileum ...

Påbörjade denna blogg i oktober för två år sedan. En ny blogg som egentligen var en ersättare, en förlängning, en fortsättning och en vidareutveckling av bloggen "I spåren" som startade 2010. Tanken var att inspelen och utspelen som skulle göras var både bredare och djupare.




Detta är det 500:e inlägget. Innehållet har varit brokigt och varierande. Det har naturligtvis blivit mycket orientering men också reflektioner utifrån pensionärstillvaron och allehanda upplevelser. 
Det är skönt att ha en blogg där man inte är styrd av ett organisatoriskt sammanhang, där policies och dekret påverkar och reglerar. Man behöver inte försvara och förklara allt. Och så är det naturligtvis så att det är inte är många som överhuvudtaget bryr sig om man nu händelsevis råkar läsa och ta del av ett inlägg eller två.

Men ... det blir fortsatta inlägg när andan faller på ... ambitionsmässigt dagligen ... om upplevelser ... om händelser ... om vad som är på gång ... om idrott i allmänhet ... om orientering i synnerhet ... och en massa annat ... och allt detta utifrån ett H67-perspektiv.