söndag 8 oktober 2017

Hemmaplan ...

Det har blivit många 25-manna genom åren. Men var sak har sin tid. Det är yngre årgångars arena. Tävlingen är alltid kul att följa på plats men det går också bra via liveresultat och ljud på webben. 

25-manna är fascinerande. Det lockar närmare 400 lag och oftast blir det rejält utdraget med mycket väntan, gå och stå. Men magin finns där och bredden i klubben manifesteras. Tävlingen är för många klubbar också en form av säsongsavslutning även om tävlingsprogrammet fortfarande är innehållsrikt ytterligare halvannan månad.

Tätlagen löper stabilt år efter år. Det är bara små variationer bland lagen som brukar vara i topp. Så det är lite av karaktären "som vanligt".

Det äldsta barnbarnet sprang 25-manna för andra gången och i år var det sträcka 23. Ett gott lopp. Han plockade några placeringar och det är väl godkänt på en bana som hade högre svårighetsgrad än den han är van vid.





Eftermiddagen gick i innebandyns tecken. Äldste sonen är med och coachar Vänersborgs herrlag. Följde matchen från läktarplats tillsammans med drygt 150 andra. Det blev seger till glädje för många efter två inledande förluster i serien.