söndag 4 augusti 2019

Möte ...

En trevlig och vägvalsrik långdistans bjöd arrangörerna på strax utanför Kinna. Det var inte alls lika brutalt jobbigt som gårdagens medeldistans. Kanske bidrog också det halvmulna vädret med knappt 20 grader till att det inte kändes så tufft.


I den långa väntan i den långa duschkön hade ”Jaktstartens Ovänner” ett spontant möte. Som vanligt var man rörande överens om att denna form inte har några som helst positiva inslag när det gäller de äldre klasserna. Man undrar vilka som egentligen tycker att det är sååå himla roligt och utmanande. Med glädje konstaterade de samlade att Idefjordens SK som arrangerar en dubbeltävling i Strömstad nästa helg efter många, många år tagit bort jaktstarten. De har därmed kvalificerat sig som kandidater till årets nytänkare. 😉

Hemresans utmaning bestod i att undvika Göteborg. Stadens vägnät är utsatt för om- och tillbyggnader så man får alltid räkna med köer och väntan, även på söndagar. Det blev istället att trassla sig förbi rikets till storleken andra stad genom diverse passager öster om de centrala delarna.