söndag 11 oktober 2020

Åskådardag ...

Gårdagen innehöll mycket orientering. Allt följdes på distans. Barnbarnen tävlade i ungdomsarrangemanget Mini-Daladubbeln. I den inledande stafetten över två sträckor fixade Vilgot och Gabriel en seger i H12-klassen. De vann med över minutens marginal till nästa lag.I H14-klassen sprang Liam tillsammans med Viggo Wulff som tävlar för OK Gränsen. Viggo växlade som trea efter första sträckan och på andra sträckan lyckades Liam gå upp i ledningen och drygade ut avståndet till IFK Göteborg med halvannan minut. I D14-klassen kom VSK-lagen på sjätte och nionde plats. Idag, söndag, blir det patrulltävling med jaktstart. Detta baserat på resultaten från stafetten.




Under eftermiddagen kollades det på SM i sprintorientering. En rafflande TV-produktion och alldeles speciellt roligt att se Malin Agervig Kristiansson från Trollhättan vinna juniorklassen. Som OL-skribent i tidningen TTELA har jag skrivit många reportage om henne de senaste åren.




På kvällen blev det besök i Alingsås och ljusutställningen "Find the lights". Detta år var det inte precis en höjdare. Det var en slimmad variant utan några spektakulära installationer men trevligt ändå.