söndag 25 oktober 2020

Blött, blött ...

Det var en blöt tillställning på Norra Fjället öster om Ljungskile denna söndag. Det tokregnade men även underifrån trängde vattnet på i sankmarkerna. Det fanns inte en enda torr fiber i tävlingsstassen.

Årets upplaga av Fräknefejden samlade över 500 deltagare. Som vanligt möttes vi av ett "coronasäkrart" arrangemang. Glest, mycket glest var det mellan löparna som sökt sig till vildmarkstävlingen.

Som vanligt var H65-klassen tävlingens största, med råge. Orsaken är alla äldre som väljer att möta yngre konkurrenter eftersom det inte har funnits någon klass för 70-plussare. Men från och med nu har restriktionen tagits bort, en restriktion som många aldrig förstod avsikten eller syftet med.




Äldsta barnbarnet tog ytterligare en seger denna höst innan han skyndade iväg till Mariestad. Där väntar under kvällen seriematch i innebandy. Seger blev det även för mamma Emelie.

Barnbarn #2 var inte på plats då hans innebandylag hade match mitt på dagen. Det blev en seger med uddamålet efter ett skott i slutminuten från Gabbes klubba. Det är fullt upp nu när tävlings- och matchsäsongerna överlappar varandra.